Χριστουγεννιάτικα Δώρα και Συσκευασίες

Προτάσεις για να Συσκευάσετε τα Χριστουγεννιάτικα Δώρα!

Μία από τις αγαπημένες εορταστικές περιόδους μικρών και μεγάλων πλησιάζει… τα Χριστούγεννα! Είναι η εποχή που τα δώρα έχουν την τιμητική τους, μιας που όλοι θέλουμε να προσφέρουμε στους αγαπημένους μας μικρά συμβολικά πακέτα. Παρακάτω θα βρείτε μερικές προτάσεις για χριστουγεννιάτικα δώρα και συσκευασίες.

Προτάσεις για χριστουγεννιάτικα δώρα

Αν η λίστα με τους παραλήπτες των δώρων σας είναι μεγάλη, αλλά δε διαθέτετε αρκετό χρόνο για να κάνετε βόλτα στα μαγαζιά μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας online ή να επισκεφτείτε ένα κατάστημα με εποχιακά είδη. Συνεπώς, μπορείτε να πάρετε πολλές ιδέες για μικρά συμβολικά δώρα από ένα μόνο κατάστημα!

Δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στο αμπαλάζ των δώρων μπορείτε να κάνετε το δώρο ακόμη πιο προσωπικό δίνοντας του διαφορετική αξία. Μόλις προμηθευτείτε τα δώρα σας μπορείτε να κάνετε μια συνολική παραγγελία με όσα χρειαστείτε από κατάστημα με είδη συσκευασίας.   Σακούλες, κουτιά, κορδέλες και χόρτο συσκευασίας είναι προϊόντα που θα χρειαστείτε για να ετοιμάσετε τα γιορτινά σας δώρα.

Μερικά χρήσιμα tips για το αμπαλάζ:

*Τα δώρα που τοποθετούνται σε κουτιά είναι πιο εύκολο να αμπαλαριστούν και να στολιστούν, ώστε να είναι ευπαρουσίαστο το πακέτο σας. Ακόμα και αν τα χριστουγεννιάτικα δώρα που έχετε επιλέξει είναι μικρά, στα καταστήματα με είδη συσκευασίας θα βρείτε το κατάλληλο μέγεθος.

 *Οι συνδυασμοί τρέσας λινάτσας και κορδέλας  φαίνονται πιο … stylish πάνω σε κουτιά με ουδέτερους χρωματισμούς, όπως κραφτ κουτιά. Επιπλέον, η λινάτσα και οι κορδέλες είναι σήμα κατατεθέν για τις χριστουγεννιάτικες συσκευασίες.

 Αφού προμηθευτείτε ό,τι χρειάζεστε, βάλτε τη δική σας πινελιά κάνοντας κάθε δώρο ξεχωριστό!

Παρακάτω θα δείτε μερικές ολοκληρωμένες προτάσεις για να εμπνευστείτε:

Χριστουγεννιάτικα δώρα: καλάθι με είδη περιποίησης προσώπου και σώματος Μία ξεχωριστή ιδέα είναι να γεμίσετε ένα καλάθι με χόρτο συσκευασίας, να το διακοσμήσετε με λινάτσα με χρυσαφί ύφανση και κόκκινη κορδέλα. Σε συνδυασμό με έναν πλουμιστό φιόγκο είναι από τις πιο Χριστουγεννιάτικες επιλογές που μπορείτε να κάνετε.

Τα κουτιά συσκευασίας με παράθυρο αναδεικνύουν το περιεχόμενό τους, ενώ αν προσθέσετε στο εσωτερικό τους και ξυλάκια κανέλας θα αρωματίσετε το δώρο σας με την κατεξοχήν χριστουγεννιάτικη μυρωδιά.

 

 

Μοιραστείτε το!Share on FacebookPin on Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *